Истражувањето на Тесла клучно за откривање на вонземјани? Изнесе убедливи докази | Видео

3746

Инженерот Горан Марјановиќ, кој е исто така е познавач на религиозни списи, зборуваше за неидентификувани летечки предмети и истражувањата на Никола Тесла, кои, според него, се клучот за да се истражат овие појави што го интригираат светот.

Марјановиќ тврди дека голем дел од овие неидентификувани летечки објекти се од вонземско потекло. Тој посочува дека дури и во епите на Махабхарата и Рамајана се споменуваат неидентификувани летечки објекти, односно авиони што патувале низ просторот и времето.

НЛО може да биде од природно или вештачко, техничко потекло, може да биде од земја, а може да биде и вонземско, па затоа им припаѓам на оние кои воопшто не се сомневаат во постоењето на вонземски суштества, вселенски летала и светови. Со години ја истражувам работата на Никола Тесла, а тоа е човек кој развива технологија многу години, што според мене е далеку пред технологијата што ја користиме денес – вели Марјановиќ.

Технологиите на Тесла се клучот за објаснување и толкување на сите појави и совладување на технологиите, со кои несомнено владееле антички владетели.

Секој што ќе ѕирне и посети разни локации, како што е Балдек, ќе може да види обелиск со тежина од околу 15.000 тони, што дури и денес ниту еден кран не може да го помести. Кеопсовата пирамида, на пример, е целосно необјаснива, по својата структура и геометрија, бидејќи таму може да се најдат сите космички константи, како што е бројот Пи, основата на природниот логаритам, златниот однос…

Како би знаеле дека 6.000 пред години? Пред 120 години, Тесла ја заснова својата технологија на потенцијал, што е најосновниот феномен на реалноста, додава овој инженер.