Еве што значи жената да е „добра во кревет“

116

Дали сакате да знаете што ја прави жената добра во сексот?

Не грижете се, тоа не е само нејзиното искуство и вештини, туку станува збор за некои сосема различни фактори.

Девет мажи за Космополитен открија што им значи дека жената е добра во сексот, а одговорите може да ве изненадат.

Ентузијазам

„Ентузијазмот е клучен. Иако би додал дека добрите орални вештини се секогаш огромен бонус. Исто така дека тие се авантуристи со својата сексуалност, односно дека можат отворено да разговараат со нив за своите желби и фантазии, така што и двајцата ќе се чувствуваме безбедни и прифатени. Но, клучната работа е ентузијазмот“.

Хемија

„Нејзината хемија со мене. Најдобриот секс што го имав беше со жени кои најмногу сакаа секс и беа водени од страсти. Мажите, како и жените, сакаат да бидат пожелни. Кога една жена ќе ми шепне во увото и ќе ми каже колку ме сака и колку сум привлечен за неа, тогаш тоа е најдобриот секс што ќе го имам. Исто така, ќе и дадам повеќе во исто време“.

Милување по секс

„Кога тој ќе ми даде знаци на уживање во моето тело, без разлика дали ми го кажува тоа или физички ми покажува. Ако подоцна сака да го галат, секогаш е неверојатно“.

Продолжува на страна 2