Дали навистина влијае полната месечина? Видео

923

Таа со векови е обвинувана за убиства, судири, инциденти, лош сон…

Постојат различни теории!

Од античко време, луѓето ја поврзувале полната месечина со несреќи и хорор приказни. Од врколаци и вампири во минатото до сообраќајни несреќи и лош сон денес. Колку полната месечина навистина влијае на нашите животи?