Позитивна мисла | Rabindranath Tagore

682

Во човекот треба да се гледа доброто пред сѐ, а уште подобро во човекот да се гледа доброто – по сѐ!

Rabindranath Tagore (রবীন্দ্রনাথ ঠাকুর)