Денес е Среда што значи дека 6тата МИНИ книгичка е конечно објавена!

150

Еј, Дечки!

Денес е Среда што значи дека 6тата МИНИ книгичка е конечно објавена!

Јеее! Возбудливо!

Оваа слатка МИНИ Книгичка е за едни Суперхерои кои доаѓаат од една друга држава! Можете ли да погодите за која држава станува збор?! 😊

Сите ние сме Суперхерои!

Ајде да видиме дали овие Суперхерои го фатија лошиот Co-Flu или пак им избега!

Читкајте и уживкајте во карантинот,

Многу гушки од мене,

Диана Ситниковска

Hey NeenJahs! Book 6 is finally OUT! ^_^

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.