Како е да си мајка низ смешни илустрации

1005

Некои велат да бидеш претседател е најтешката работа во светот, но уметникот Натали Јомар не се согласува.

Според овој француски уметник, нема ништо потешко отколку да се одгледа дете.

Таа нацртала неколку илустрации со кои тоа и го докажува. Таа ги илустрирала големите промени на телото со кои се соочува жената и различните фази на мајчинството.

Ви ги преставуваме илустрациите, а на крајот кажете гласно која е вашта омилена.