Женски карактеристики на кои мажите паѓаат од прва

550

Најсилното оружје за заведување не е убавото лице или градите на жената.

Физичките карактеристики на жената го привлекуваат вниманието на секој маж, но не го задржуваат на подолго време. Жената треба да има:

Насмевка

Жената треба да има искрена насмевка која е најдобар афродизијак за мажите.

Сексипил

Жената може да биде сексипилна и во тесна бела маичка и фармерки и без шминка. Доколку жената има сексипил може да го заведе секој маж.

Самодовреба

Жената која се сака и почитува себе си е фатална. Чекори храбро, со крената глава, со поглед минува преку другите луѓе… Самодовербата е клуч за успех.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.