Збеснете го в кревет | Неколку финти на кои паѓаат мажите

611

Сите знаат дека патот до машкото срце се крие под чаршавот. Затоа ви предлагаме неколку начини како тотално да го полудите

Изненадете го
Влезете во соба без ништо да кажете, откопчајте му ги панталоните и тргнете во акција. Мажите сакаат кога пријатно ќе ги изненадите.

Десерт
Десертот можете да го оставите и за во спалната соба. Полијте го со шлаг и изедете го од неговото тело.

Глумете
Играњето улоги е популарно кај многу парови. Облечете се како безобразна медицинска сестра или слугинка – тоа ќе го изненади и ќе го возбуди.

Поза 69
Мажите ја сакаат оваа поза, затоа што им обезбедува двојно задоволство.

Масирајте го
Намачкајте го со лосион и измасирајте го. При масажата полека движете се кон неговите чувствителни делови, а потоа преминете и на интимните места.

Грицкајте му го увото
Увото на многу мажи им е ерогена зона, па не заборавајте да обрнете внимание на тој дел од телото за време на предиграта.

Пофалете го
Мажите сакаат да бидат пофалени. Кажете му дека е добар љубовник – тоа уште повеќе ќе го возбуди и мотивира.

Бидете груби
Заборавете на нежности – мажите сакаат грубо и валкано. Плескајте го по задникот и гребете го со ноктите по грбот и рамениците.

Зборувајте безобразно
Мажите сакаат кога жената им зборува безобразно. Тоа дополнително ја буди нивната фантазија.

Користете играчки
Секој маж сака сексуални играчки за збогатување на љубовниот живот. Затоа внесете малку разновидност во сексот одбирајќи некои сексуални помагала.

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk