За производството на квалитетен живот | Сибирско здравје

493

Сибир е единствен предел! Над 70% на таа огромна територија, која е по големина поголема од Кина или од САД, цивилизацијата уште не ја допрела! Никаде повеќе во светот не постои толку голем број на прашуми, планини и степи!

Суровата клима можела да ја сочува таа земја од индустријализацијата и го сочувала за нас последното упориште на дивата природа. Тука растат треви кои се единствени по својата чистота и сила, и таа природна сила која им помага да преживеат во таа сурова клима, станува неразделен дел од производите на Siberian Wellness.

Нашата цел е да го подобриме вашиот живот и животот на вашето семејство, но притоа да ја сочуваме природната убавина на Сибир, еден од последните недопрени делови на планетата.

НАПОМЕНА ⇒ Имаме потреба од оние на кои им е познат мултилев маркетингот и кои се заинтересирани за работа. По пријава следи одредување термин за презентација и запознавање со производите и начинот на работа.

Оставете порака во инбокс  со клик на: СИБИРСКО ЗДРАВЈЕ / SIBERIAN WELLNESS

Добредојдовте во светот на Siberian Wellness!

Научно-иновативниот центар и производство на Siberian Wellness во Новосибирск (центар на Сибир) еден е од најпрестижните комплекси на современата технологија во светот. Современа, најпрецизна опрема за производство е во согласност со строгите стандарди на фармацевтската индустрија.

ВОДАТА КОЈА СЕ КОРИСТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО Е ПРЕЧИСТЕНА НА УРЕДИ НА РЕВЕРЗНА ОСМОЗА и одговара на стандардите на водата за производство на лековитите средства.

ВОЗДУХОТ ПОМИНУВА НЕКОЛКУ НИВОА НА ЧИСТЕЊЕ во современите филтер системи. Заради тоа Siberian Wellness ги исполнува најстрогите светски контроли за квалитет ISO 9001–2008, ISO 22716, HACCP, GMP, FDA registered facility.

НАРАЧАЈТЕ  ТУКА

Користете производи од SIBERIAN WELLNESS и направете животот да ви биде поднослив, здрав и среќен!