Вежби за совршено обликувани стомачни мускули | Видео

167

Во последниов период сте држеле диета или пак сте намалиле некој килограм, а сепак вашиот виснат стомак не исчезнал, овие вежби ќе ви помогнат да го надминете тој проблем.

Сакате да ги намалите масните наслаги околу стомакот, кои ви предизвикуваат непријатно чувство и едноставно вашата најголема желба е да ги елиминирате.

Внимавајте на исхраната и избегнувајте ги намирниците кои предизвикуваат надуеност и гасови, а користете ги оние кои ја спречуваат надуеноста. Притоа консумирајте и намирници кои содржат голема количина на влакна и внесувајте поголеми количини на течности.

Основната вежба за стомачните мускули ќе ви овозможи да го затегнете стомакот, но таа е насочена само кон одредена група на мускули. Затоа следете го видеото и активирајте ги сите групи на мускули на стомакот.

Дадете го максимумот од себе! Среќно!