Усните и ноктите да се во една боја

169

Едeн од најголемите трендови за пролетта е усните и ноктите да се во една боја.

Ако имате многу светла кожа, изберете праска или розови нијанси. При нормален тен погодни се речиси сите тонови, а при темен тен исклучително модерно е црвено. Задолжително отстранувајте ги црните кругови под очите, бидејќи карминот може да ги истакне.

Ноктите треба да се во живописните бои, корал или розово, кои се многу модерни оваа сезона.