Потврдени 10 жртви во пожарот во Тетово, бројката не е конечна

169

Во Тетово се случи несреќа која однесе повеќе човечки жртви.

До моментов се потврдени десет загинати во пожарот, но бројката може да порасне.

Ова е многу тажен ден, министерот за здравство д-р Венко Филипче, изразува најдлабоко сочуство до семејствата.

Лекарите се борат за животите на повредените, да им посакаме среќа и да останеме со мислите со нашите сограѓани вечерва.

МЗ апелира до медиумите и граѓаните да не се шпекулира со бројките. Сите потврдени информации навреме ќе ги споделиме.