Објавени платите на вработените во владиниот кабинет

263

Владата го објави списокот на вработени лица во кабинетот на претседателот на Владата на РСМ.

Најплатен е поранешниот разузнавач Зоран Верушевски, кој како советник за национална безбедност добива 74.618 денари.

Останатите добиваат 55.268 денари.