Еве на кој начин се реализира е-наставата во Општина Центар и како се користи Едмодо платформата во образовниот процес

378

👩🏻‍💻На кој начин се реализира е-наставата во Општина Центар и како се користи Едмодо платформата во образовниот процес, погледнете во 🎬видеото👇

#Учимеоддома📚

👩🏻‍💻На кој начин се реализира е-наставата во Општина Центар и како се користи Едмодо платформата во образовниот процес, погледнете во 🎬видеото👇#Учимеоддома📚

Gepostet von Саша Богдановиќ am Mittwoch, 25. März 2020

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.