Марва советува: Смртта доаѓа од цревата, еве како да ги уништите паразитите

445

Марва дава едноставни правила што треба да ги следите за да имате здраво тело и чист ум.

Руска биохемичарка и доктор по природна медицина Марва Вагаршаковна Оганјан има 45-годишно искуство во медицината и лаборатории.

Никогаш не се двоумеше да ги сподели своите знаења и откритија со целиот свет, за луѓето да можат да го подобрат своето здравје и квалитетот на животот.

Основата на нејзините теории се заснова на истражување за причините на современите заболувања, вклучувајќи алергии, хипертензија, карцином, дијабетес и други болести што официјалната медицина ги нарекува „болести на современиот начин на животот“. Марва дава едноставни правила што треба да ги следите за да имате здраво тело и бистар ум.

1. Избор на храна

Никој не сака да се разболи. Желбата да не ве повредува ништо е сосема нормална желба, а болеста е вистинско злосторство против организмот.

– Со прилагодување на вашата исхрана ќе го прилагодите целиот живот – вели Марва и објаснува дека со соодветна храна не се менува само телото, туку и психата.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2