ЈСП Скопје со нов возен ред за време на полицискиот час

307

„Ве информираме дека од денеска, среда (10.03.2021 год) јавниот превоз ќе сообраќа до 22 часот.

Режимот на јавниот превоз е согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана на движење на населението во период од 22 до 5 часот, почнувајќи од денеска до 22.03.2021 година“, соопштија од ЈСП Скопје.

Новиот распоред гласи: ГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини

Линија 2 20.55 ч од Автокоманда 21.05 ч од Сарај
Линија 2А 17.34 ч од Железара 16.48 ч од Сарај
Линија 3 21.15 ч од Панорама 20.30 ч Сала Ј.Сандански
Линија 3Б 16.10 ч од Панорама 15.10 ч од Кванташки пазар
Линија 4 20.20 ч од Хром 21.00 ч од 11.Октомври
Линија 4А 16.25 ч од Усје 17.15 ч од Тафталиџе 1
Линија 5 21.14 ч од Н.Лисиче 20.57 ч од Дексион
Линија 7 21.29 ч од Г.Лисиче 21.15 ч од Карпош 3
Линија 8 20.50 ч од Влае 20.50 ч од Љуботенски пат
Линија 9 21.30 ч од Клинички центар 21.30 ч од С.Север
Линија 12 20.40 ч од Шишево 21.25 ч од Ск.саем
Линија 13 17 ч од К.Вода 16.25 ч од Железара
Линија 15 21.00 ч од Н.Лисиче 21.00 ч од Карпош 4
Линија 15А 16.12 ч од Н.Лисиче 17.10 ч од Карпош 4
Линија 16 20.50 ч од Пржино 21.25 ч од Железара
Линија 17 13.05 ч од Островска 13.45 ч од Музеј на современа уметност
Линија 19 21 ч од Карпош 4 21 ч од Ш.Оризари
Линија 20 21.29 ч од Тр.центар 21.29 ч од Ш.Оризари
Линија 21 21.30 ч од Тр.центар 20.50 ч од Бардовци
Линија 22 21.11 ч од Тр.центар 21.02 ч од Лепенец
Линија 22А 20.47 ч од Кл.центар 19.57 ч од Лепенец
Линија 23 21.00 ч од Ченто 21.18 ч од Д.печат
Линија 24 21.22 ч од Припор 21.22 ч од Тафталиџе 2
Линија 27 20.04 ч од Д.печат 19.32 ч од Вардарска
Линија 35 16 ч од Н.Лисиче 16.45 ч од С.Север
Линија 41 20.51 ч од Тр.центар 21.12 ч од Драчево Типо
Линија 41А 17.50 ч од Кл.центар 18.40 ч од с.Драчево
Линија 42 19.30 ч од Железара 18.30 ч од с.Драчево
Линија 43 16.40 ч од Дом на печат 16 ч од Јужноморавски бригади
Линија 45 21.25 ч од Тр.центар 21.25 ч од Ченто
Линија 50 21.10 ч од Хиподром 20.32 ч од Кл.центар
Линија 57 20.50 ч од Радишани 20.05 ч од Козле
Линија 59 20.50 ч од К.бара 20.05 ч од Карпош
Линија 65В 21.08 ч од Тр.центар 21.08 ч Стајковци, Бр.пат
Линија 65В 17.35 ч од Тр.центар 17 ч од Инџиково
Линија 73 16.20 ч од Скопски Саем 17 ч од Усје

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини

Линија 11 21.10 ч од Тр.центар 20.20 ч Рашче
Линија 11а 18 ч од Тр.центар 19 ч Свиларе
Линија 18 20.05 ч од Тр.центар 20.50 ч од Визбегово
Линија 31 19.30 ч од Тр.центар 20.10 ч од Д.Лисиче
Линија 32 19.35 ч од Тр.центар 18.50 ч од Љубин
Линија 33 15.05 ч од Дом на печат 14.20 ч од Чатал – Д.Лисиче
Линија 47 20.20 ч од Тр.центар 19.35 ч од Љубанци
Линија 47А 15.05 ч од Тр.центар 15.45 ч од Љуботен до Бутел
Линија 51 20.30 ч од Тр.центар 19.10 ч од Студеничани
Линија 52 20.15 ч од Тр.центар 21.15 ч од Ржаничино
Линија 53 20.30 ч од Тр.центар 20.30 ч од Кат.бања
Линија 55 19.25 ч од Арачиново 20.30 ч од Тр.центар
Линија 55а 15.30 ч од Тр.центар 16.05 ч од Брњарци до Автокоманда
Линија 56 18.45 ч од Тр.центар 19.45 ч од Бојане
Линија 58 16.40 ч од Тр.центар 17.20 ч од Добри дол
Линија 58а 19.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Св.Петка
Линија 58б 20.20 ч од Тр.центар 19.20 ч од Брзовец
Линија 60 20.15 ч од Тр.центар 19.30 ч од Матка
Линија 61 21 ч од Тр.центар 20 ч од Побожје
Линија 62 20.10 ч од Тр.центар 19.20 ч од Огњанци
Линија 63 20.36 ч од Тр.центар 20.50 ч од Мралино 21 ч од Ајватовци
Линија 65 20.25 ч од Тр.центар 19.30 ч од Раштак
Линија 65а 19.48 ч од Тр.центар 20.28 ч од Страчинци
Линија 65б 19.45 ч од Тр.центар 20.35 ч од Црешево
Линија 66 20.10 ч од Тр.центар 19.05 ч од Бучинци
Линија 67 20.45 ч од Тр.центар 19.25 ч од Зелениково
Линија 68 19.50 ч од Тр.центар 20.15 ч од Сушица
Линија 70 20.05 ч од Тр.центар 20.50 ч од Батинци
Линија 71 21.10 ч од Тр.центар 20.20 ч од Бањани
Линија 74 20 ч од Тр.центар 19 ч од Количани
Линија 81 20 ч од Тр.центар 21.00 ч од Блаце до Ш.Оризари
Линија 118 18.40 ч од Тр.центар 19.10 ч од Визбегово инд. зона
Линија 160 20.45 ч од Дексион 20.55 ч од Љубин
Линија 164 21.20 ч од Волково 21.30 ч од Кучково
Линија 165 21.05 ч од Виниче до Стајковци 21.20 ч од Стајковци до Брњарци
Линија 167 21 ч од Зелениково до Н.Село 21.10 ч од Н.Село до Зелениково
Линија 180 19.10 ч од Драчево 17.40 ч од Цветово

„Ве потсетуваме дека и натаму не важи бесплатниот превоз за возрасни лица (жени со 62 год, мажи со 64 год) во вторник, петок, сабота и недела, времено укинати се и трите автобуски линии (25, 25А и 25Б) што сообраќаат до Средно Водно, туристичката линија „Сити тур“, а не работи ниту Жичарницата“, дополнуваат од ЈСП.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.