Index.Hr – “Белград вечерва аплаудира за Загреб. Благодарам!“ ВИДЕО

404

Порталот Индекс од  Загреб објави на Фејсбук видео со аплауз од прозорците и терасите на Белград, коментирајќи: “Белград вечерва аплаудира за Загреб. Благодарам!“

Среде полициски час поради епидемијата на коронавирус, жителите на Белград испратија аплауз за поддршка на медицинскиот персонал, како и претходните денови, но и на Загреб по силниот земјотрес утрово што предизвика големи материјални штети

Властите во Хрватска ги предупредуваат граѓаните дека ширењето на коронавирусот е многу поопасно од земјотрес што не може да се предвиди и укажува на потребата да се следат претходно издадени упатства.

U Beogradu se pljeskalo i za Zagreb

Beograd je večeras pljeskom dao podršku Zagrebu. Hvala vam! <3

Gepostet von Index.hr am Sonntag, 22. März 2020