Горан Герасимовски | ИМАМЕ ГОЛЕМ ХЕПЕНИНГ ВО САБОТА ВО ПАРК НА ФРАНКОФОНИЈА

903

Организираме хуманитарен концерт и собираме средства за лекување на нашата Кара.

Кара Селовска е наша ученичка во ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“. Има 12 години и поради сериозни компликации е хоспитализирана на клиниката во Барселона, Шпанија.
ИТНО сме и потребни!
Да и помогнеме да го продолжи лекувањето.
NLB Banka 210 – 7000006840-83
Васе Селовски – родител
моб. бр. 076 404 310
За #Кара во сабота, ве очекуваме!