Фејсбук статус на Димитар Апасиев во кој ве прашува:

416

Дали судијката МАРИЈА КЛЕТНИЧКА од Кривичен суд ќе досудеше казна од 2 години затвор за прегазеното усмртено дете на Пластичарска – ако детето не беше Ромче, туку од друга националност или ако беше дете на политичар или, пак, на некои богати родители?

Фејсбук статус на Димитар Апасиев