Еве зошто зафатен маж е многу попривлечен за жените

1057

Факт е дека жените ги привлекуваат мажи кои веќе се во врска. Меѓутоа добро е да се сфати зошто е тоа така.

  1. Жените го сакаат она што не можат да го имаат

  • Токму како што Ева која посегнала по забранетото јаболко и модерните дами прават слична работа, но со мажите. Што е некој понедостапен-тоа повеќе се посакува.
  1. Тие слушаат убави приказни за зафатените мажи

  • Партнерот е одраз на нас самите, така што пријателките кои се во врска секогаш ја фалат својата посилна половина. Иако тие толку го фалат затоа што се вљубени, а не затоа што тие се совршени, девојката која е сама мисли дека тој нема маани и би сакала некој таков покрај себе.
  1. Жените сакаат да им се крева егото

  • Што повеќе му годи на егото од факт дека не само што сте секси, туку сте неверојатно секси. Размислите за тоа: ако мажот ја ризикува својата врска, за една страствена ноќ со друга жена (вас) таа друга жена ќе помисли дека е поубава и од Хелена Тројанска.
  1. Зафатените мажи се посамоуверени

  • Обрнете внимение кога одите во клуб: мажот кој има најмногу самодоверба, не оној со полн паричник кој цела вечер чести други со пијалак, туку оној кој во некој темен агол ја прегрнува својата поубава половина. А таа изгледа така вљубено.
Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.