Еве кои намирници треба да ги јадете со лушпа

3092

Погледнете кои намирници не би требало да ги лупите пред подготовката и консумирањето, бидејќи нивната лушпа содржи бројни витамини, кои се неопходни за здравјето на косата, ноктите, кожата, белите дробови. Нормално, се подразбира да консумирате намирници кои се органски или не се прскани.