ДОНИРАЈТЕ | Изгоре стан во Гевгелија

1312

На Анета Јованова од Гевгелија и изгоре станот, потребна и е наша помош. 

Донацијата можете да ја извршите во Стопанска банка на следнава денарска сметка: 200003042826360