Девојче и питбул израснале заедно и станале неразделни пријатели | Видео

5753

Ова симпатично видео од заедничко растење на девојче и питбул толку е пријатно за гледање, што посакувате да го погледнете повторно и повторно. Заедно се од првиот ден и не можат да замислат животот еден без друг.

Навистина не можат да го замислат животот еден без друг – заедно уште од првиот ден. Кога семејството Хатон од Луизијана добиле девојче Ајлеј, овој мал питбул Клајд, беше мало кутре.

Љубовта веднаш се разгоре. Од тогаш спијат заедно гушнати, се играат заедно … Тој внимава на неа да е на безбедно, а таа за возврат му дава искрена прегратка.

Денеска изгледаат вака: