Денот на трудот 1 Мај неработен за сите граѓани во Република С. Македонија

357

Денот на трудот – 1 Мај (петок) е неработен ден за сите граѓани на Република С. Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на сите граѓани во земјава им го честитаат Денот на трудот.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.