Биоактивна паста за заби | СИБИРСКО ЗДРАВЈЕ / SIBERIAN WELLNESS

483

Ние веќе знаеме за употребата на активниот јаглен како детоксикатор, во козметиката или филтрацијата на вода …⁣⁣

Токму поради овој факт, истражувањето отиде чекор понапред и ги откри големите можности на оваа супстанца во грижа за усната шуплина. Може да изгледа малку нереално дека таквата темна супстанца обезбедува ефекти на белење на заби, но да, ова е една од неговите најпознати својства. ⁣

“Боровинка и јаглен” е биоактивна паста за заби чиј јаглен е одговорен за чиста и снежно-бел емајл, а боровинката ги зачувува непцата и нè радува со својот пријатен вкус.

НАПОМЕНА ⇒ Имаме потреба од оние на кои им е познат мултилев маркетингот и кои се заинтересирани за работа. По пријава следи одредување термин за презентација и запознавање со производите и начинот на работа. Оставете порака во инбокс  со клик на: СИБИРСКО ЗДРАВЈЕ / SIBERIAN WELLNESS

Оваа паста за заби е создадена од самата природа за ваша самодоверба во текот на новиот ден. Дури 99,1% од природните компоненти ќе се грижат за сложената грижа на вашата уста: јагленот ќе помогне да се задржи снежната-бела насмевка и свежиот здив, боровинките ќе ги зајакнат непцата, додека Л-аргининот ќе ја намали преосетливоста на забите.⁣

Цената на оваа биоактивна паста за заби “Боровинка и јаглен” е 460 ден.

НАРАЧАЈ ТУКА ⇒ Саканите производи на Сибирско здравје можете да ги добиете на следниов начин: Се јавувате на 070/363 585 го кажувате кодниот број 6804002, нарачувате и производ ќе биде доставен до вашиот дом со доплата за поштарина (цената варира во зависнот од доставувачот).

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.