НЕ ПРОПУШТАЈТЕ НИШТО ВО ЖИВОТОТ

ИНФО

СЕМЕЈСТВО И ЗДРАВЈЕ

Ако сте дехидрирани, подалеку од овие поијалаци

Во летните периоди често може да се дехидрира, посебно кога температурите „соборуваат светски рекорди“. Поради тоа е важно да се внесува доволно течности, но -...

Сплитски тим создал фонт за деца со дислексија, потполно е бесплатен

OMOLAB лабораторија од Сплит на визуелна комуникација ги собра експертите и компаниите од различни профили со цел да развијат алатки за деца со комуникациски...

РЕЦЕПТИ И ЗДРАВА ИСХРАНА

СЕ ЗА ВАШИТЕ МИЛЕНИЦИ

Малите деца најмногу доверба имаат во домашните миленици

Децата кои се соочуваат со животни проблеми во тешките моменти бараат поддршка од миленичињата, дури почесто отколку од браќата или сестрите, покажа едно истражување. Десетгодишното...
loading...

НАЈНОВО

НАЈЧИТАНО

ЗАНИМЛИВОСТИ

ИНТЕРВЈУ

ХОРОСКОП