7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот | Видео

314

7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот. Да ги следиме советите од Светската здравствена организација.

7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот

Сподели! 👇7 начини како да го спречиме ширењето на корона вирусот. Да ги следиме советите од Светската здравствена организација.

Gepostet von Венко Филипче am Dienstag, 17. März 2020