Загинал од возбуда што девојката се согласила да се омажи за него

726

Маж во Јапонија загинал откако паднал од мост возбуден откако девојката се согласила да стапи во брак со него.

Мажот на возраст од 32 години го запрел автомобилот на мостот Ираби во Јапонија, ја извел девојката надвор и ја запросил.

Од среќа што кажала „да“, се качил на оградата од мостот ги раширил рацете и по неколку моменти загубил рамнотежа, по што паднал во водата од 30 метри височина.

Неговото тело е пронајдено неколку часа подоцна во бежитовна состојба. Полицијата соопшти дека мажот пиел алкохол пред трагедијата.  Мостот Ирабу (3,5 км) е отворен во 2015 година и ги поврзува јапонските острови Мијако и Ирабу.

loading...