Еве како би требало да изгледа една идеална женска фигура

30258

Запознајтесе со оваа убава девојка која се вика Кели Брук (Kelly Brook) – таа е модел, актерка и сопственик … совршена фигура!

Да, така е, според истражувањето на Универзитетот на Тексас, токму оваа девојка има совршено тело.

Во текот на истражувањето беа земени во предвид параметрите како што се висина, тежина, должина на косата, лицето и други карактеристики. Се покажа дека фигурата, кон која повеќето жени се стремат, како, “треба да ја намалам телесната тежина”, е тој идеал, кој зрачи здравје, убавина, и привлекува мажи.

Научниците велат: “Оваа девојка навистина има природен изглед и совршена во секој поглед”

Ви препорачуваме да ги погледнете фотографиите на оваа убава девојка и одговорете на прашањето: Дали се согласувате со мислењето на научниците?

loading...